Wat doen we?

EcoLogics is een onderneming die ontstaan is met als doel om evenementen of festivals duurzamer te maken. Om onze visie te bereiken hebben we een tweedelig aanbod samengesteld.
Het eerste onderdeel van dit aanbod is de sensibilisatie van alle betrokken actoren. Dit omvat dus niet alleen de festivalgangers en organisatoren, maar ook de betrokken beleidsfuncties en de andere partners van het festival/ evenement. Dit is rechtstreeks verbonden met ons 2e doel. Hierbij gaan wij als consultant op zoek naar bedrijven en partners die ervoor zorgen dat het festival zo ecologisch mogelijk kan doorgaan.

achtergrond 1.png

We brengen u in contact met verschillende partners in verband met catering. Ieder van onze partners is uniek en heeft een andere optie aan te bieden op dit vlak. We laten de keuze aan de klant om de beslissing te nemen met welke partner u in zee gaat. Bent u niet zeker welke partner best bij uw evenement past kunnen onze experts de keuze voor u maken.

achtergrond 2.png

Wilt u liever inzetten op uw sanitair en op waterkwaliteit? Dan kunnen we u ook deze dienst aanbieden. We hebben verschillende partners in deze branche die onze klant maar al te graag willen helpen. Ook hier krijgt u weer de vrije keuze om de partner te kiezen of staat er een expert voor u klaar die de keuze voor u kan maken.

achtergrond%25203_edited_edited.jpg

Heeft u plaats voor een camping op uw evenement? Wees dan niet bang want ook hier kunnen wij u helpen. Verschillende van onze partners hebben hier jarenlange ervaring mee en kunnen u helpen om  dit op een zo duurzaam en eenvoudig mogelijke manier te organiseren. Ook hierbij geven we onze klant de vrije keus om hun partner te kiezen of staat er iemand van ons experten team klaar om te helpen.

Heeft uw bedrijf onze diensten nodig? Stuur ons vandaag een bericht.

 

Bekijk hier onze bedrijfsfilm 

Wij zorgen voor uw evenement van de toekomst!!

 

Contact

Neem contact met ons op en ontdek hoe u kunt profiteren van onze services.

Doorniksesteenweg 145
8500 Kortrijk

0479 06 32 59